• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Friis Daugbjerg

Børsting: Har levet i fire år med mere kritik end ros

Foto: Jan Christensen // Getty Images

Frederik Børsting fortæller i podcasten Ripodsten om, hvordan han håndterer kritik, og hvor han skal forbedre sig som fodboldspiller.

Af Anders Friis Daugbjerg

Trods sine 24 år er Frederik Børsting efterhånden en rutineret spiller, man forventer at se i startopstillingen, når Nordjyderne går på banen. Det er dog ikke altid lutter roser, midtbanespilleren får med sig, når han forlader banen igen.

Den unge AaB-spiller, der har været i truppen i flere år, bliver ofte kritiseret for sine pasninger og spillet i de små rum, og det erkender han, at han skal blive bedre til og fortæller samtidig, hvordan han håndterer den kritik han får:

- Nu har jeg jo været i truppen i fire-fem år efterhånden, og det startede jo rigtig godt, som det gør med de fleste unge, og så rammer hverdagen hurtigt. Nu har jeg levet i fire år med mere kritik end ros, så jeg tager den kritik, der kommer, og samtidig rosen fra dem jeg ved, det skal komme fra, siger Frederik Børsting i Nordjyskes podcast Ripodsten.

Udover at beskrive, hvordan han har lært at leve med kritikken udefra, beskriver Børsting også i interviewet, hvordan han er meget kritisk i forhold til egne præstationer - selv på de gode dage har han ofte de "negative briller på", da han er klar over, at der er mange ting, han skal blive bedre til.

Frederik Børsting er noteret for 152 kampe for AaB og har kontrakt frem til den. 30 juni 2022.

Superliga

Mere Superliga

Fokus