• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Boilesen: Skal have overskud til at klare AaB-kamp

Foto: Getty Images

Nicolai Boilesen vil op og dominere mod AaB søndag aften.

Af Oliver Okstrøm

FC København skal forsøge at fastholde andenpladsen og samtidig presse FC Midtjylland i toppen af Superligaen, når de søndag aften møder AaB. Nordjyderne kan med en sejr overhale FCK, og københavnernes Nicolai Boilesen er klar over, at der venter dem en svær kamp.

Det fortæller han på FCK's hjemmeside, hvor han dog også understreger, at troen på en sejr er til stede.

- Vi ved, at det er et godt hold, vi skal op mod, og det er altid vanskelige kampe i Aalborg. Men vi har kvaliteten til at tage derop for at dominere kampen, Målet er altid at skabe kampe på vores præmisser, og selvom vi har været uden nogle nøglespillere på det seneste, så har vi stadig et rigtigt godt hold, fortæller Nicolai Boilesen.

Han er da også opmærksom på, at mødet med AaB kan betyde meget for deres egen placering i tabellen. 

- Det er en afgørende kamp for os i den forstand, at vi skal holde fast i toppen af ligaen med tre point, så vi har et fornuftigt udgangspunkt, når det går løs igen til foråret, siger han og fortsætter:

- Det er selvfølgelig vigtigt for os, at vi er så tæt som overhovedet muligt på den førsteplads, vi jagter. Det kræver en sejr over AaB, lyder det fra FCK-defensivspilleren.

Forud for søndagens kamp har hovedstadsklubben været en tur i Gibraltar for at møde Lincoln Red Imps i Conference League, som har givet nogle transport-kilometer til FCK'erne, men sådan noget må ikke være en undskyldning, mener Boilesen.

- Vi skal have overskuddet til at håndtere en kamp dernede og en kamp i Aalborg, selvom vi da får rejst nogle kilometer for tiden, forklarer han.

Kampen mellem AaB og FC København spilles søndag klokken 18. Læs optakten til opgøret her.