• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

Boilesen vil bevise, at han skal forblive på landsholdet

FC Københavns Nicolai Boilesen er tilbage på det danske landshold, og der vil han blive. Nu er det op til ham selv, siger han.

Af Anders Dehn

Når Danmark møder først Panama og siden Chile i to testkampe i slutningen af marts, vil det være næsten tre år på dagen, siden Nicolai Boilesen sidst optrådte for landsholdet. Men nu har FC København-spilleren udsigt til comeback.

Tidligere på dagen udtog landstræner Åge Hareide ham til truppen til de to testkampe, og dermed er Boilesen tilbage i varmen få måneder før VM. Der har han i sinde at blive.

Læs også: VM-opvarmningen skydes i gang: Her er Hareides udvalgte

- Jeg er selvfølgelig meget glad og meget stolt over, at jeg er blevet udtaget. Det er længe siden, jeg senest var med, og jeg ved, at det nu er op til mig at bevise, at jeg skal blive i truppen og være en del af landsholdet fremover, siger Nicolai Boilesen til FCK's hjemmeside.

Han får dog hård konkurrence på venstre back. Alene til de to testkampe senere på måneder er også Riza Durmisi og Jonas Knudsen udtaget, mens Jens Stryger Larsen, der er højrebenet, men spillede venstre back i store dele af efteråret, også er med.

Boilesen kan også optræde i det centrale forsvar, som han har gjort for FCK en hel del gange i denne sæson. Det har han dog ikke gjort på landsholdet, og der ser konkurrencen endnu skarpere ud: Andreas "AC" Christensen, Simon Kjær og Mathias "Zanka" Jørgensen, som er udtaget denne gang.

Derudover plejer skadede Andreas Bjelland og Jannik Vestergaard også være med.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Mere Superliga

Fokus