• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

OB ansætter svensker som ny cheftræner

Foto: Getty Images

OB har ansat svenske Andreas Alm som ny cheftræner.

Af Kenneth Jensen

OB har netop præsenteret en ny cheftræner, og det bliver Andreas Alm, der har en fortid som blandt andet Vejle-træner, der overtager jobbet i klubben.

Fynboerne fyrede tidligere på foråret Jakob Michelsen, og i stedet lod man sportschef Michael Hemmingsen være manager for resten af foråret, mens man ledte efter den rigtige kandidat.

Andreas Alm starter i jobbet 1. juni, da han er blevet frikøbt af Häcken, hvor han pt. er cheftræner.

Det fremgår af en pressemeddelelse.

- Det er en god dag, og det er rigtig positivt, at vi nu har fundet vores cheftræner for de kommende tre år. Vi er rigtig glade for, at vi kan tiltrække en træner som Andreas Alm, som vi mener er yderst kompetent. Vi er glade for, at han kan se sig selv i OB, og at han kan følge vores fremtidige planer for klubben, siger sportschef i OB, Michael Hemmingsen og forklarer:

- Vi har ansat Andreas, fordi vi synes, han er en rigtig dygtig træner, og fordi vi mener, at det er ham, der kan bringe os videre i løbet af de kommende tre år. Han står for en fremadrettet og fysisk tilgang til spillet, og på den måde passer han rigtig godt ind i den måde, som vi ønsker at spille fodbold på. Vi har præsenteret ham for vores tanker omkring en ensartethed i klubbens udtryk, og den måde vi gerne vil spille fodbold på, og det er Andreas klar på. Han kan se sig selv løse opgaven ud fra den strategi, som vi har vist ham, og vi er sikre på, at han er den rigtige til at føre den spillestil videre i de kommende tre år.

Andreas Alm, 47 år, har som nævnt tidligere været træner for Vejle. Han har også en fortid i AIK. 

Parterne har skrevet en treårig aftale.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020