• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kristian Porse

Brøndby-direktør om europæisk fodbold: Med til at tegne den klub man er

Ifølge Carsten V. Jensen skal Brøndby IF som minimum være en del af kvalifikationsrunderne til europæisk fodbold hver sæson.

Af Kristian Porse

Torsdag spiller Brøndby det første af to opgør mod polske Lechia Gdansk i kvalifikationen til Europa League. Skulle Brøndby gå hen og sikre avancement efter de to kampe, kan portugisiske Braga potentielt vente i runden efter. 

Selvom modstanden ser hård ud, så ser fodbolddirektøren i Brøndby, Carsten V. Jensen, frem til kvalifikationskampene. Han mener nemlig, at Brøndby som minimum skal være en del af kvalifikationsrunderne til europæisk fodbold hver eneste sæson. 

- Når man som klub taler om Europa, så er det med til at tegne den klub, man er. Man skal have en vis størrelse og ambitionsniveau, før man hver sæson taler om Europa, og for Brøndby IF er europæiske kampe med til at styrke vores identitet.

- Man må desværre konstatere, at vi igennem mange år ikke har spillet gruppespil, og vi har selvfølgelig alle et ønske om, at Brøndby IF igen spiller med i gruppespillet, som er der, hvor gevinsten og den store prestige er. Nu er vi i kvalifikationsrunderne, og der skal Brøndby som minimum være hvert år i min bog, og så skal vi arbejde hårdt for at komme så langt vi kan komme, siger han ifølge klubbens hjemmeside. 

Brøndby starter på udebane mod Lechia Gdansk. Kampen spilles torsdag kl. 19.00, og returkampen spilles torsdag ugen efter. 

Superliga

FCK vrager Daramy mod FCN

Ståle Solbakken har udtaget truppen til søndagens opgør mod FC Nordsjælland. Her har nordmanden fravalgt Mohamed Dara...

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

Ob har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.