• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Brøndby-fangruppering: De lyver om os

Foto: Getty Images

Brøndby-fangrupperingen 'Alpha' mener, at de bliver beskyldt for vanvittige ting, som ikke har hold i virkeligheden.

Af Oliver Okstrøm

Brøndby-fanfraktionen Alpha har søndag lavet et opslag på Instagram, hvor de reagerer på en historie, som handler om, at medlemmer af deres gruppering skulle have givet tæsk til en anden Brøndby-fan, så vedkommende fik kraniebrud og en brækket arm.

Det er en historie, som er blevet bragt i Ekstra Bladet, og det er en artikel, som de mener er forkert, når det bliver sat i forbindelse med dem.

- Ekstra Bladet hævder, at de har talt med et øjenvidne, som siger, at overfaldsmændene bar trøjer med “Alpha Ungdom og Alpha Brøndby” påtrykt. Det passer simpelthen ikke. Det var ikke medlemmer af Alpha, som overfaldt denne mand. At man står i midten af Sydsiden betyder ikke, at man er medlem af Alpha, skriver de og fortsætter:

- Og vi har endnu tilgode at se beviser fra både Ekstra Bladet og dette anonyme øjenvidne, som kan bekræfte det, som de hævder. For vi kan sige med 100 procents sikkerhed, at intet Alpha-medlem overfaldt denne Brøndbyfan, lyder det fra fan-grupperingen.

De peger desuden på, at det ikke er første gang,at de får skylden for 'alt', og at de ikke vil udtale sig til medier som førnævnte avis, da de tilsyneladende skulle lyve konstant om dem.

- Vores holdning til det kommer ikke til at ændre sig, men vi beder til, at både medier og privatpersoner på diverse sociale medier stopper med at lyve om os og beskylde os for de mest vanvittige ting.

Udmeldingen har endvidere fået overskriften 'Til internetkrigere og løgnagtige journalister'.

Hele opslaget kan ses nedenfor, hvor det også bliver slået fast, at de har besluttet sig om at være mere åbne og vil kommunikere mere med udmeldinger og medvirken i podcasts.