• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Brøndby IF forventer et endnu større underskud

Brøndby IF oplyser torsdag i delårsrapporten for tredje kvartal af 2019, at klubben forventer et større underskud for årsresultatet end først beregnet.

Af Ole Hoffskov

Brøndby IF har torsdag offentliggjort klubbens delårsrapport for tredje kvartal af 2019, og her meddeler Superliga-klubben, at man forventer et endnu større underskud for årsresultatet end først beregnet.

Tidligere forventede Brøndby IF et underskud i niveauet 63-73 millioner kroner for 2019, men nu er forventningerne, at der bliver et underskud i niveauet 75-79 millioner kroner. 

Læs også:SIF åbner dør på klem for Gammelby: Op til Brøndby, ham og os

Justeringen af forventningen til årsresultatet skyldes primært effekterne af øgede omkostninger til fodboldrelaterede aktiviteter samt højere omkostninger til vedligeholdelse af Brøndby Stadion.

For at Brøndby IF skal leve op til egne forventninger, er kravet, at de blå-gule slutter efteråret i top tre i Superligaen. Med fire kampe tilbage indtager Brøndby IF tredjepladsen med fem point ned til AGF som nummer fire.

Læs også:Åbenhjertig Elmander om svært karrierestop: Var tæt på en depression

Perioden 1. januar til 30. september 2019 har budt på et underskud på 60,2 millioner kroner. I samme periode sidste år havde Brøndby IF et overskud på 26,4 millioner kroner. 

Læs også:FCK melder om overraskende billetsalg til Brøndby-kamp

Læs også:Fisker om fremtiden: Skal ikke have en forlængelse, fordi det er synd for mig

Læs også:Brøndby-boss: Kontraktforlængelse af forsvarsspiller er ikke taget af bordet

Superliga

FCK vrager Daramy mod FCN

Ståle Solbakken har udtaget truppen til søndagens opgør mod FC Nordsjælland. Her har nordmanden fravalgt Mohamed Dara...

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

Ob har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.