• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Brøndby IF-spiller chokudtaget til landsholdet

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Brøndby IF-spiller har kun lige spillet en halv time i en reserveholdskamp, efter han har siddet ude i 10 måneder. Nu er han udtaget til landsholdet.

Af Kenneth Jensen

De danske mestre fra Brøndby IF kunne ikke kun glæde sig over en sejr over ærkerivalerne fra FC København i reserveholdsligaen mandag, nej de kan også glæde sig over, at venstre back Blas Riveros endelig er tilbage.

Venstrebacken kom ind i anden halvleg og fik dermed de første minutter, siden han i starten af november sidste år rev korsbåndet i det ene knæ over.

Dermed er han på vej, men der er nok stadig et stykke vej, til Blas Riveros er klar til at spille fuld tid for Brøndbys førstehold.

Alligevel er venstrebacken noget chokerende udtaget til Paraguays kommende landskampe.

Det fremgår af det paraguayanske fodboldforbunds hjemmeside.

Her fremgår 22 navne fra udenlandske klubber, der er udtaget til landsholdet, og et af dem er altså Brøndbys Blas Riveros, der ikke har spillet en førsteholdskamp i hele 2021.

Blas Riveros er en af ni forsvarsspillere, der er udtaget til Paraguays tre kommende landskampe i oktober.

Man indleder med et opgør mod Argentina den 7. oktober, inden der venter en kamp den 10. mod Chile. Den 14. oktober venter et opgør mod Bolivia.

Ud fra et paraguayansk perspektiv virker det også til at være noget af et sats, at en spiller, der ikke har spillet en førsteholdskamp i næsten et år, fordi han har været skadet, skal kunne stille op i landskampe i oktober og stoppe navne som Lionel Messi.

Riveros har syv A-landskampe på cv'et for Paraguay. Det blev kun til en enkelt Superliga-kamp for BIF, inden han blev skadet.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020