• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Brøndby joker med Norwich: I kan også få dette gratis

Brøndby IF missede potentielt mange penge, da det ikke lykkedes at få en transfersum i hus for Teemu Pukki. Heldigvis har de blå-gule stadig humoren i behold.

Af Ole Hoffskov

Teemu Pukki var en kæmpe succes i Brøndby IF, og efter sin tid på Vestegnen tog den finske bomber videre til Norwich, hvor han har haft endnu større succes. I sin første sæson i klubben blev han ligatopscorer i Championship, og fredag er han blevet kåret som Månedens Spiller i Premier League.

Alt i alt er der tale om en solstrålehistorie set med Brøndby-briller. Og alligevel gør historien om Teemu Pukki også pokkers ondt i et blå-gult hjerte.

Da Teemu Pukki skiftede til Norwich, skete det som bekendt på en fri transfer, og derfor fik Brøndby ikke så meget som en krone for angriberen. I skrivende stund vurderer Transfermarkt, at Pukki er godt 67 millioner kroner værd. 

Det er ikke svært at forstå, hvis man ærgrer sig i Brøndby IF, men heldigvis er der overskud på humørkontoen, selv om Pukki aldrig gav overskud på bankkontoen. 

I forbindelse med Teemu Pukkis kåring som Månedens Spiller i Premier League har Brøndby IF tweetet et FIFA 18 Ultimate Team-kort fra november 2017, hvor Teemu Pukki blev udtaget til Rundens Hold i FIFA Ultimate Team.

Tweetet sker som et svar til Norwich, der på klubbens Twitter-profil bringer en dugfrisk video, hvor Pukki underskriver et FIFA 20 Ultimate Team-kort. Brøndby besvarer videoen med: "Vi kan smide det her oven i. Gratis.... Igen"

Superliga

Optakt: AGF - Silkeborg IF

AGF har tidligere haft en tendens til at sætte hold, der er dårligt kørende, i gang. Men gentager det sig søndag efte...

Optakt: AC Horsens - Hobro IK

To hold, der tørster efter en sejr mødes på Casa Arena søndag middag. Hvem får mest ud af ønsket og håbet om tre vigt...

Mere Superliga

Fokus