• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

- Brøndby-nederlag er mere ærgerligt end de andre

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Vejles Boldklubs præstation mod Brøndby IF var langt bedre end i de foregående kampe. Derfor ærgrer Tobias Mølgaard sig endnu mere over nederlaget.

Af Anders Dehn

Denne Superliga-sæson har hidtil været én lang ørkenvandring for Vejle Boldklub, der som det seneste hold endnu ikke har vundet. Søndag tabte VB igen, denne gang til Brøndby IF, og det gjorde ekstra ondt på Tobas Mølgaard.

I flere af de andre kampe har Vejle ikke været i nærheden af at tage point, men mod Brøndby var bundproppen foran to gange og indkasserede først 3-2-målet i det 86. minut.

- Jeg synes jo, at præstationen er der, og alt, hvad vi har manglet i mange af kampene, er der i dag. Vi spiller fodbold, vi går uimponeret ind til en kulisse som den her. Så måske endnu mere ærgerlig, end man har været nogle af de andre gange, fordi man ikke får noget ud af en god kamp, siger Tobias Mølgaard til TV3 Sport.

Se hele interviewet med ham i videoen i toppen af denne artikel.

Med nederlaget er Vejle fortsat kun noteret for to point efter 12 spillerunder. Samtidig begynder der at være langt op til den rigtige side af nedrykningsstregen. AGF ligger aktuelt på tiendepladsen med ti point mere end VB og med en kamp i baghånden. Den spilles mandag aften mod AaB.

Tobias Mølgaard og resten af Vejle-mandskabet fået endnu en chance for at tage point, når de får besøg af FC Nordsjælland på fredag.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020