• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Benjamin Lillelund

Brøndby skal bygge på frem mod pokalfinalen

Foto: Getty Images/Lars Rønbøg

Brøndby IF skal finde ind i en god stime inden pokalfinalen, påpeger Besar Halimi.

Af Benjamin Lillelund

12 gange i denne Superliga-sæson er Brøndby IF gået fra banen med et nederlag, og det seneste kom skærtorsdag, hvor de tabte 1-0 til Esbjerg fB efter en ringe præstation.

På mandag gælder det så en duel mod FC Midtjylland, og den kamp bliver vigtig i forhold til at komme videre i ligaen, men også få opbygget selvtillid til pokalfinalen mod samme modstander.

- Det er en vigtig kamp mod et godt hold, og vi skal selvfølgelig bruge sejre for at komme op på tredjepladsen, ligesom vi skal ind i en god stime forud for pokalfinalen. Så det er en vigtig kamp for os, siger Besar Halimi til klubbens hjemmeside.

- Kampen i Esbjerg var meget symptomatisk for vores sæson, hvor en periode med bedre præstationer bliver efterfulgt af en dårlig kamp. Men vi har masser af kvalitet i holdet, og det skal vi bare blive ved med at vise.

Brøndby IF ligge øjeblikket på femtepladsen i Superligaen.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC København - Randers FC

Randers FC har ikke vundet over FC København i fem år, og de er under ledelse af en træner, der aldrig har slået hovedstadsklubben. Meget taler for en FCK-sejr søndag eftermiddag, men løverne er sn...

Optakt: AaB - AGF

Top 6 er på plads, så dette fungerer i praksis som en ekstra kamp i slutspillet - og dermed er der allerede nu vigtige point på spil i medaljekampen.

Optakt: Hobro IK - Lyngby BK

Begge hold har hårdt brug for sejren - begge for at ruste sig bedst muligt til det nervepirrende gruppespil om at undgå nedrykning.