Superliga Oliver Okstrøm

Carsten V. Jensen: Ikke fået point som fortjent

Foto: Getty Images

Brøndbys fodbolddirektør kalder nedturen i foråret for 'usædvanlige resultatmæssige udsving'.

Af Oliver Okstrøm

Brøndby har torsdag offentliggjort kvartalsmeddelelse, hvor det bliver slået fast, at man er på en kurs, som peger mod, at man ender med et årsresultat på mellem 15 millioner kroner og minus 15 millioner kroner.

I den sammenhæng spiller deltagelse i europæisk fodbold efter sommerferien naturligt en rolle. Det fortæller fodbolddirektør Carsten V. Jensen om i meddelelsen, hvor han også kommer ind på rækken af nederlag i foråret.

- Vi har en klar målsætning om at spille i Europa, og den jagter vi lige til det sidste. I januar sagde vi farvel til nogle markante spillere, ligesom vi hentede nye spændende spillere til truppen. Samlet set gav det os væsentlige transferindtægter og dermed et stærkt økonomisk afsæt for året, siger han og fortsætter:

- Vi har i foråret oplevet nogle usædvanlige resultatmæssige udsving, hvor vi samlet set ikke har fået point som fortjent. Heldigvis har fællesskabet på tværs i klubben igen vist sig stærkt og bragt os tilbage på sporet i 3F Superligaen, lyder det fra Carsten V. Jensen.

Situationen er sådan for Brøndby lige nu, at de er på femtepladsen, som i udgangspunktet ikke giver adgang til noget. Det kan det dog gøre, hvis FC Midtjylland vinder pokalfinalen mod OB. 

I så fald vil en femteplads udløse en ekstra chance for at komme i Conference League, hvor man skal møde vinderen af kvalifikationsspillet, som både kan blive Viborg eller OB. Dén kamp vil med OB som pokalvinder gå til fjerdepladsen i mesterskabsspillet.

Den plads kan Brøndby godt nå i sidste runde, hvis de får flere point end AaB, som de lige nu er á point med. Derfor betyder kampen søndag meget for Brøndbys fodbolddirektør.

- Nu har vi en rigtig spændende kamp på søndag mod bronzevinderne fra Silkeborg, hvor vi skal fortsætte fremgangen fra de seneste uger. Det er selvsagt en vigtig kamp for os alle, og vi håber selvfølgelig på et proppet, gult stadion, som kan bakke vores drenge op i jagten på en europæisk plads, fortæller Carsten V. Jensen.

I Brøndby har man torsdag også haft fokus på de fan-problemer, som opstod i deres seneste kamp i AaB. Læs mere om det her.