2017-09-13 14:48
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Midtbanespiller Casper Sloth er særdeles glad for, at han har fået en ny chance i Superligaen. Denne gang hos en mand, han kender særdeles godt.

Ifølge rygterne var der for snart fem år siden problemer i AGF mellem daværende træner Peter Sørensen og holdets måske største stjerne og i hvert fald største salgsobjekt i Casper Sloth. Dengang arbejdede parterne videre, inden Peter Sørensen i starten af foråret 2014 blev afskediget, og Casper Sloth et halvt år siden skiftede til Leeds, og så var det umiddelbart svært at se de to mødes igen - i hvert fald hvis man troede på rygterne.

De to blev tidligere på sommeren forenet igen, denne gang cirka 40 kilometer vest for Århus i Silkeborg, hvor Casper Sloth arbejder hårdt på at få gang i sin karriere igen, og hvor Peter Sørensen håber på at få meget ud af en spiller, hvis topniveau han så i AGF.

Og Casper Sloth forklarer nu, at rygterne om et problematisk samarbejde er blæst ud af proportioner.

- Hvis der var så meget i alle de ting, så kunne man nok godt regne ud, at hverken Peter eller jeg ville være interesserede i at arbejde sammen med hinanden igen, så det siger vel bare det hele, at vi vælger at arbejde sammen igen. Jeg har spillet under Peter i mange år, og jeg har spillet noget af mit bedste - hvis ikke det bedste fodbold under ham. Jeg kender ham, og det var super fedt, at han ville tage mig ind igen og på den måde også ville hjælpe mig i et sted i min karriere, hvor jeg stod, og det så svært ud, i og med der ikke var særlig mange, der ville tage den risiko, siger Casper Sloth i et længere interview med TV2 Østjylland.

Midtbanespilleren, 25 år, kom frem under Peter Sørensen og spillede otte landskampe for Morten Olsen, men skiftet til Leeds blev en spillemæssig skuffelse, og da han vendte tilbage til Danmark i 2016 og AaB, var det uden at sætte et aftryk på førsteholdet. Derfor blev aftalen med AaB et år senere ophævet, og Casper Sloth kunne skrive en toårig aftale med SIF.

Selv om han havde lidt startvanskeligheder og lige skulle finde ind i spillet med de andre holdkammerater, ser det ud til, at det bliver bedre og bedre, og at Peter Sørensen igen får noget godt ud af Casper Sloth på den centrale midtbane.

- Det niveau, Casper spiller på nu, er et godt Superliga-niveau, og så kort tid efter så lang en periode uden at være andet og mere end en ordinær bænkspiller, det synes jeg er stærkt at nå på så kort tid. Det vidner også om, at han i den næste periode kan tage flere skridt, så han kan nærme sig det niveau, han havde, da han var allerbedst. Og det niveau var højt, siger manager Peter Sørensen til TV2 Østjylland.

Casper Sloth kæmper blandt andet med Ibrahim Moro, Sammy Skytte og Mikkel Vendelbo om spilletid på den centrale midtbane, så der skal også leveres, hvis han skal spille fast og kontinuerligt.

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvor god er Christian Eriksen lige nu?

SUPERLIGA-VIDEO