• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Benjamin Lillelund

Claus Nørgaard har fået nyt job

Foto: Getty Images/Jan Christensen

Claus Nørgaard har landet et job i Esbjerg fB, hvor han bliver assistenttræner under John Lammers.

Af Benjamin Lillelund

Oprindeligt havde Claus Nørgaard job som cheftræner i Sønderjyske sæsonen ud, men han forlod det røde sæde i december. Nu har han fået fremtiden på plads.

Således kan Esbjerg fB i dag offentliggøre, at de har ansat Claus Nørgaard som assistenttræner. Dermed skal Nørgaard indgå i et team sammen med cheftræner John Lammers.

Nørgaard tiltræder som assistenttræner til sommer, når forberedelserne til den nye sæson skydes i gang. Han overtager rollen som assistent fra Lars ”Lungi” Sørensen, som overgår til ungdomsakademiet.

– Det har hele tiden været planen at ansætte en assistenttræner med erfaring og kompetencer fra højeste niveau, og det får vi med ansættelsen af Claus Nørgaard, som sikrer os et meget stærkt trænerteam også i den kommende sæson i Superligaen, siger sportschef Jimmi Nagel Jacobsen til klubbens hjemmeside.

– Claus har arbejdet rigtig meget med unge spillere i sin tid i Brøndby og som cheftræner for flere ungdomslandshold i DBU, og det passer godt med den strategi vi har i EfB om at udvikle vores unge spillere til førsteholdsfodbold.

39-årige Claus Nørgaard har udover jobbet i Sønderjyske tidligere blandt andet været assistent for Brøndby IF og landstræner for flere ungdomslandshold.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC København - Randers FC

Randers FC har ikke vundet over FC København i fem år, og de er under ledelse af en træner, der aldrig har slået hovedstadsklubben. Meget taler for en FCK-sejr søndag eftermiddag, men løverne er sn...

Optakt: AaB - AGF

Top 6 er på plads, så dette fungerer i praksis som en ekstra kamp i slutspillet - og dermed er der allerede nu vigtige point på spil i medaljekampen.

Optakt: Hobro IK - Lyngby BK

Begge hold har hårdt brug for sejren - begge for at ruste sig bedst muligt til det nervepirrende gruppespil om at undgå nedrykning.