• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

CV med klar besked til BIF-fans: Husk lige det her

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Brøndby-direktør Carsten V. Jensen appellerer til klubbens fans om, at de også skal huske fællesskabet, når der er modgang.

Af Ole Hoffskov

Fællesskab.

Det er et ord, der bliver slynget ud til højre og venstre i Brøndby IF, og det gælder ikke bare blandt fansene, men også spillere, trænere og ledere. Brøndby IF er en klub, der i egen selvforståelse bygger på et solidt fællesskab.

Det skal man sørge for at værne om, lyder det fra fodbolddirektør Carsten V. Jensen, og han appellerer samtidig til, at Brøndby-fansene skal huske på, at fællesskab også er noget, man skal dyrke i de dårlige tider og ikke kun, når det går godt.

Det fastslår han i et interview med podcasten BrøndbyLyd.

- Jeg kan gentage de ting, jeg har sagt de seneste tre år. Brøndby skal i høj grad leve af at udvikle sig, og vi henter ikke spillere én til én. Når vi sælger en dygtig spiller, og vi har fået penge i kassen, køber vi potentiale og yngre spillere. Det kræver, at dem, der kigger på Brøndby, husker det undervejs, siger Carsten V. Jensen i interviewet og fortsætter:

- Fællesskab er jo også, når man kæmper med tingene, og det vil jeg da gerne lige opfordre til at huske på. Fællesskab er netop at stå sammen, når der er brug for det. Det er sgu nemt nok at klappe hinanden på ryggen, når man vinder mesterskabet, men når man undervejs bygger op og kæmper med tingene, så er det der, vi skal være stærke og ikke stå og hakke på hinanden. 

- Man skal tro på den model, vi har valgt som klub, og som jo i øvrigt i flere omgange er blevet bakket op af en samlet gruppe af fans med åbne breve og hvad ved jeg. Derfor skal man huske på i de faser, at man er en del af et fællesskab, så man ikke står og hakker og saver i den gren, men sidder på. 

Brøndby IF havde en skuffende sæson i fjor, hvor holdet ikke levede op til målsætningen om top tre. En stærk slutspurt gjorde imidlertid, at de blå-gule fik kæmpet sig op på fjerdepladsen, hvilket betyder, at holdet er sikret europæisk deltagelse i den kommende sæson.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.