• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Den 20-årige dansker Felix Winther rykker til Tromsø i Norge. Han kalder det vemodigt at forlade Fremad Amager.

Af Kenneth Jensen

Der mangler få kampe i den danske 1. division, men i den norske Eliteserie er sæsonen kun lige begyndt, og derfor kan klubberne fortsat handle.

Det har Tromsø udnyttet, og klubben har hentet to danskere.

Den ene - Felix Winther - er hentet i Fremad Amager, og den 20-årige dansker glæder sig over skiftet til sin nye klub, selv om det også bliver noget helt nyt.

- Det er vemodigt at forlade Amager. Det er en klub, jeg er sindssygt glad for, og et sted, jeg har boet hele mit liv. Så det bliver første gang, at jeg skal flytte, siger midtbanespilleren til iTromsø.

Felix Winther, der fylder 21 år i den kommende uge, håber på, at han snart kan få lov til at rejse ind i Norge, så han kan komme i gang med sin nye tilværelse som Tromsø-spiller.

- Jeg venter på at få tilladelse til at rejse ind i landet - jeg ved ikke, hvornår det bliver. Jeg tager til Fremad Amagers kamp i morgen (i dag, red.) for at sige ordentligt farvel til holdkammeraterne og sige tak. Fremad Amager er et sted, jeg har udviklet mig meget, og jeg har meget at takke klubben for. Den har udviklet mig meget til at blive god nok til at tage det næste skridt, siger Felix Winther.

Tromsø ligger aktuelt sidst i rækken, efter man tabte 0-3 i første runde til de forsvarende mestre fra Bodø/Glimt. En del hold har dog ikke spillet endnu.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020