Daniel A. Pedersen indledte sæsonen i en svær position i AGF, men har for øjeblikket cheftrænerens gunst. Det glæder den tidligere Årets Spiller i klubben.

For to måneder siden så situationen for Daniel A. Pedersen ikke særlig lys ud. Midtbanemanden havde brugt store dele af den foregående sæson på at være skadet, havde kun spillet 50 minutter i træningskampene før sæsonen og stod bag både Björn Daniel Sverrisson og nytilkomne Adama Guira.

Fra femte spillerunde vendte lykken imidlertid for manden, der blev kåret til Årets Spiller i AGF i sin første sæson i klubben, 2015/16. Han startede på banen i 0-0-kampen mod OB, og siden har han startet på banen i de følgende tre kampe.

Sverrisson er røget på udlejning til Vejle, og Guira har enten været henvist til en uvant kantplads eller bænken, så "DAP", som de kalder ham, ligner den øjeblikkelige vinder af midtbanekampen.

- Jeg er rigtig glad for, at jeg er kommet til at spille. Først og fremmest er jeg glad for, at min krop har det godt, efter jeg var gennem en lang periode, hvor jeg ikke var klar. Det er rigtig godt. Kroppen føles rigtig godt, og jeg føler mig fit for fight, men jeg ved, at der er hård konkurrence. Hvis jeg slækker på det til træning en enkelt dag eller to, står den næste klar og overhaler mig, siger Daniel A. Pedersen til tipsbladet.dk.

Er det bare det, der har gjort udslaget? At du er blevet skadesfri?

- Jeg føler i hvert fald, at jeg er kommet ind i rytmen med at spille kampe og træne, og det er længe, siden jeg har haft det sådan. Det har taget lang tid at komme over de skader, jeg havde i sidste sæson. Nu er jeg endelig over dem, og det er jeg glad for, siger han.

25-årige Daniel A. Pedersens kontrakt med AGF udløber efter denne sæson, men parterne er endnu ikke begyndt at tale sammen om, hvorvidt samarbejdet skal fortsætte. Det behøver de heller ikke endnu.

- Nu er mit fokus på, at vi skal have nogle point i Superligaen. Når tiden kommer til, at det er tema med kontrakten, tager vi den der, siger han. 

- Lige nu er sgu det ikke min kontrakt, der er det vigtigste. Det er at få spillet og vundet nogle kampe. Jeg har ikke et tidspunkt, hvor det skal være på plads, men det er klart, at det skal det inden 30. juni 2018 (hvor kontrakten udløber, red.), men der er lang tid endnu, før det bliver et tema.

Daniel A. Pedersen og resten af AGF-mandskabets næste mulighed for at få nogle point er på mandag, når holdet møder FC Nordsjælland i Farum.

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvor god er Christian Eriksen lige nu?

SUPERLIGA-VIDEO