• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

David Nielsen efter AGF-fuser: Jon dummer sig

Foto: Getty Images

David Nielsen havde torsdag aften sin største skuffelse, fortæller han.

Af Oliver Okstrøm

AGF måtte igen i denne sæson se sig slået af et relativt upåagtet mandskab. Denne gang var det dog nordirske Larne, som endte med at blive for stor en mundfuld for aarhusianerne, som nu er ude af Conference League-kvalifikationen.

Det skete efter et nederlag på 1-2 ude og dernæst fik man blot 1-1 på hjemmebane. Sidstnævnte opgør var tilmed med en mand i undertal i en times tid, da Jon Dagur Thorsteinsson fik rødt kort efter to gule.

Det var AGF-cheftræner David Nielsen selvsagt ikke glad for efter kampen, og i et interview med TV 2 Sport X kom han ind på netop udvisningen.

- Jon dummer sig ved at tage det første gule kort. Det er jo ikke nogen god beslutning, og det kommer til at koste os dyrt, fortæller AGF-træneren, som ogås kalder det utilgiveligt, at de måtte spille med ti mand i kampen.

Desuden påpeger han også, at det er den største skuffelse, som han har været med i.

- Lige nu er det selvfølgelig. Vi havde bygget op i hele sidste sæson og kæmpet for at komme i Europa. Vi er sindssygt skuffede. Vi formår ikke at gøre det, der skal til imod et hårdtkæmpende hold, som selvfølgelig skal have cadeau for det. Men vi har ikke haft hovedet med, forklarer David Nielsen.

Mens AGF ikke klarede sig videre, så lykkedes det for FCK at tage en 5-0-sejr over hviderussiske Zhodino, så det blev til en samlet sejr på 9-1.

Hos Aarhus-mandskabet var der flere spillere, som havde det svært. Læs mere om det her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020