• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

David Nielsen vil sende alle spillere i kamp i årets første test

I morgen møder AGF Aarhus Fremad i årets første træningskamp lørdag, og her skal alle mand i aktion. Men ikke for meget, for de får løbet nok i forvejen.

Af Anders Dehn

I aften spiller nogle AGF'ere fodboldkamp for første gang i 2018, når de deltager i indendørsstævnet KMD Cup i Brøndby Hallen, men ellers er lørdag årets første mulighed for at se de hvide i aktion.

Her møder David Nielsens mandskab bysbørnene fra Aarhus Fremad i en træningskamp, og det bliver formentlig med spilletid til hele banden. Det varsler cheftræneren i hvert fald på forhånd.

- I årets første træningskamp skal alle i aktion, og i kampen ønsker vi at se noget af den energi, vi har vist hidtil, men vi er også opmærksomme på, at spillerne i øjeblikket bliver belastet. Træningskampen i morgen er blot én af flere her i opstarten, siger David Nielsen til agf.dk.

Holdet har været i gang med vintertræningen i lige over en uge, da de begyndte torsdag den 4. januar. Selv om det er tidligt i forberedelserne, kommer det hele ikke til at handle om at løbe sig i form.

- Det handler om, at den modstand, vi møder her i starten, giver os chancen for at arbejde med netop det offensive spil. Når vi senere rejser på træningslejr i Portugal, vil vi møde lidt stærkere modstandere. Det betyder, at vi her kan skifte fokus lidt og arbejde med nogle andre facetter i spillet, så det er tanken bag det, siger David Nielsen.

Der er kickoff til årets første AGF-kamp i morgen klokken 12.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Mere Superliga

Fokus