• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Torsten Kjems Hansen

De er tilbage: Jagter endnu en FC København-komet

Foto: Getty Images

Belgiske CLub Brugge er på udkig efter FC Københavns Victor Kristiansen.

Af Torsten Kjems Hansen

Club Brugge lå længe til at få fingrene i Mohamed Daramy men måtte i sidste ende se hollandske Ajax overhale og lukke en handel med FCK, der indbragte den danske klub tæt på 100 millioner kroner.

Brugge er dog ikke færdige med at være lune på spillere fra den danske Superliga-klub.

Eb.dk erfarer nemlig, at Club Brugge har et særdeles godt øje til FC Københavns unge venstre back Victor Kristiansen, der under Jes Thorup har udviklet sig til både at være fast mand og levere masser af stærke præstationer uge efter uge.

Club Brugge skulle være klar til at smide omkring 30 millioner kroner for 18-årige Victor Kristiansen - uden at der dog er sendt et konkret tilbud til Danmark. 

Det vurderes ligeledes, at FC København bestemt ikke har nogen planer om at sælge det store talent, der har kontrakt frem til sommeren 2023. Victor Kristiansen har alene i denne sæson præsteret tre assists, er det soleklare førstevalg til venstre back og bliver regnet som en sikker del af fremtidens hold i FCK. 

Derfor er han ganske givet også at finde på banen senere søndag, når FCK møder Vejle på udebane - læs optakten og få et bud på resultatet her

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020