• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Efter AGF-flop: Randers med vild hån af rivalerne

Foto: Getty Images

Aarhusianerne kan dog allerede få hævn i weekenden.

Af Oliver Okstrøm

Randers har aldrig lagt skjul på, at de har et stramt forhold til rivalerne fra AGF, og torsdag aften har kronjyderne simpelthen ikke kunne holde sig i skindet, da aarhusianerne blev sendt ud af nordirske Larne i Conference League-kvalifkationen.

I et svar til Larne på Twitter bliver de rost af Randers' officielle profil, hvor der ligeledes bliver garanteret, at der er øl på vej til Larne-mandskabet. Det hele bliver underskrevet 'Venligst, AGF's rivaler'.

Det er allerede noget, som diverse brugere på det sociale medie har reageret på med meget forskellig karakter.

For Randers selv er de sikre på europæisk gruppespil, da de vandt pokalturneringen i sidste sæson. Dermed er de direkte i playoff-runden i Europa League-kvalifkationen, som vil give dem gruppespil i Conference League, hvis de bliver slået.

Der er desuden allerede mulighed for, at AGF'erne kan svare igen på drillerierne, da de skal møde Randers søndag i en runde, hvor man også får opgøret mellem Vibor og FC Midtjylland at se igen.

AGF's spillere havde dog en svær kamp mod Larne, hvor de spillede med ti mand i størstedelen af kampen. Se spillernes karakterer her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020