Superliga Victor Risager

Efter kun et halvt år: Nu forlader han Viborg FF

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Kellian van der Kaap forlader Viborg FF efter et halvt med blot to kampe.

Af Victor Risager

Efter kun et halvt år i Viborg FF rykker Kellian van der Kaap videre. 

Som Tipsbladet kunne fortælle mandag, er han færdig i klubben. Han er nemlig blevet solgt til Levski Sofia, der gør sig i den bedste bulgarske række, bekræfter Viborg FF selv onsdag eftermiddag. 

- Da jeg skrev under med Viborg i sommer, var det ikke med en ide om, at jeg skulle videre allerede, men der er opstået en stor og spændende mulighed for mig, som jeg gerne vil forfølge, siger Kellian van der Kaap selv til klubbens hjemmeside og tilføjer:

- Jeg har været rigtig glad for at være i Viborg, og jeg har følt mig velkommen fra første dag. Det er en god klub med et godt miljø og en masse gode mennesker, og jeg ønsker drengene alt det bedste fremover. 

Sportschef Jesper Fredberg kalder det en god løsning for alle parter. 

- Kellian har fået en spændende mulighed, og det er en aftale, der giver god mening for alle parter, så vi vil selvfølgelig ikke stå i vejen, og vi ønsker ham held og lykke med de nye udfordringer i Bulgarien. Han har været et meget positivt bekendtskab her, og selvom han ikke nåede at spille ret meget, så har han bidraget godt på træningsbanen og i omklædningsrummet, og vi vil give ham de varmeste anbefalinger med på vejen, siger han.

I Viborg blev det ikke til meget spilletid for 23-årige Kellian van der Kaap. Blot to optrædener blev det til - én i Superligaen og én i pokalturneringen. 

Viborg FF har også sagt farvel til topscorer Sebastian Grønning i dette transfervindue.