Premier League /ritzau/

Ejer skyder 1,3 milliarder kroner i PL-klub

Foto: Getty Images

Tottenham får med en kapitalindsprøjtning "større finansiel fleksibilitet", lyder det fra klubben.

Af /ritzau/

Tottenham får flere penge at lege med, når transfervinduet åbner inden længe.

Klubbens hovedejer, investeringsselskabet Enic Group, har besluttet sig for at tilføre klubben 150 millioner pund svarende til 1,3 milliarder kroner.

Det oplyser Tottenham på sin hjemmeside.

- Indsprøjtningen giver Premier League-klubben større finansiel fleksibilitet og mulighed for yderligere at investere på og uden for banen, skriver Tottenham på sin hjemmeside.

Manager Antonio Conte har længe skreget efter større slagkraft på transfermarkedet. Det ser han ud til at få nu.

Det er formentlig ikke alle pengene, der skal gå til spillerindkøb. Men Tottenham får brug for oprustning inden den nye sæson. Her er klubben nemlig tilbage i Champions League efter to sæsoners fravær.

Sideløbende skal Tottenham forsøge at indhente Liverpool og mestrene fra Manchester City. De to tophold har i den nu afsluttede sæson været længder foran resten af Premier League-mandskaberne.

- Yderligere kapital fra Enic vil nu muliggøre yderligere investering i klubben på et vigtigt tidspunkt, siger bestyrelsesformand Daniel Levy, som også ejer en del af klubben.

Tottenham sluttede sæsonen på fjerdepladsen lige efter Chelsea. På den europæiske scene endte det med en skuffelse. Klubben var med i Conference League, men røg ud allerede efter gruppespillet.

/ritzau/