• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Eks-landsholdsback var usikker om trænerjob: Har lært meget om sig selv

Foto: Getty Images

SønderjyskE-assistenttræner Simon Poulsen har snart været i jobbet i to år, og det bliver han ved med. Kontrakten er nemlig lige blevet forlænget til sommeren 2023.

Af Oliver Okstrøm

Den tidligere landsholdsspiller Simon Poulsen skulle for godt to år siden finde ud af, hvad han skulle bruge på, når støvlerne blev lagt på hylden. Det blev et job som assistenttræner i SønderjyskE, hvor han også fungerer som transitionstræner.

Det er gået så godt, at aftalen med sønderjyderne nu er blevet forlænget frem til sommeren 2023. Det skriver SønderjyskE på klubbens officielle hjemmeside.

Læs også:Optakt: SønderjyskE - FC København

Det er noget, som selvsagt glæder Poulsen, nu har fundet frem til en del om sig selv, fortæller han, men at han var usikker på, hvorvidt det helt sikkert var noget for ham.

- Sidste gang gik jeg fra at være spiller til at blive træner. Dengang skulle jeg finde ud af, om jeg skulle blive i fodboldverdenen, og om trænervejen var noget for mig. Nu har jeg været i det i snart to år, og jeg har lært utroligt meget om både faget og om mig selv, og jeg er meget glad for, at jeg er faldet godt til i den nye rolle, og at jeg nu kan fortsætte her i SønderjyskE, siger han og fortsætter:

Læs også:Glen Riddersholm: FC København borger for kvalitet

- Jeg føler mig mere og mere til rette i det, og jeg føler, at jeg udvikler mig hver eneste dag. Jeg er glad hver eneste gang, jeg møder ind på trænerkontoret, og jeg føler, at jeg er det helt rette sted, lyder det fra Simon Poulsen.

Endvidere peger han på, at de har et godt trænerteam i Haderslev-klubben, der har Glen Riddersholm som cheftræner, ligesom Poulsen mener, at deres forskelligheder i gruppen skaber en god helhed.

Foruden arbejdet i SønderjyskE er Simon Poulsen også i fuld gang med at få en A-trænerlicens, som gerne skulle falde på plads til januar.

Læs også:Simon Poulsen indstiller karrieren og bliver træner

Læs også:Riddersholm roser sit hold: Der ligger mange timers arbejde bag

Læs også:Michelsen langer ud efter SønderjyskE-tidsudtræk

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling

Superliga

Mere Superliga

Fokus