• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Ekspert: Derfor får "CV" travlt i januar

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Fodbolddirektøren i Brøndby IF har meget at tænke på for tiden.

Af Kenneth Jensen

De har fået ny ejer i form af GFH, mangler en cheftræner, og så skal der handles nye spillere.

Carsten V. Jensen, fodbolddirektør i Brøndby IF, får altså meget at se til i de kommende uger og måneder, forudser ekspert Peter Sørensen.

Til Viaplay fortæller han, at han forventer et travlt januar-vindue for Brøndby IF og Carsten V. Jensen, der skal have afklaret en del ting. 

- Han skal først og fremmest finde en træner, og så skal de finde ud af den rollefordeling, vi i øvrigt ikke er sikre på, hvordan er i Brøndby efter det udenlandske ejerskab er kommet ind med Scott McLachlan. Hvad er det, de kommer med udover kapital? Det er kompetencer, siger de.

- Hvad er det kompetence til? Er det rekruttering? Så må vi gå ud fra, at det er noget, der ikke er inden for CV's baghave, det vil sige Skandinavien.Hvor godt er det så? For de er jo nødt til at være rigtig godt.

- En træner er en nøgleposition i en klub. Hvor finder de ham? Hvem er det? Går der en dansker rundt? Det er lidt svært at se, synes jeg. Og hvad skal de i øvrigt, for det er jo Vallys-hylden, vi har hørt, at de skal hente fra. Wass-hylden. Ohi-hylden. Er der nogen, CV kender? Er det ham, der skal finde dem? Og hvordan er rollefordelingen? Det er jeg spændt på at se. De har travlt. De ligger nummer 10, siger Peter Sørensen til Viaplay.

Du kan se vurderingen fra Sørensen i videoen øverst til denne artikel.