• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Er træt af det: Tidligere SL-spiller vil væk

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Tidligere FC Nordsjælland-spiller er træt af manglende spilletid i USA.

Af Ole Hoffskov

Den tidligere FC Nordsjælland-spiller Gudmundur Thorarinsson har slået sine folder i USA for New York City FC i snart to år, men nu vil islændingen væk fra The Big Apple. Årsagen er manglende spilletid.

Den 29-årige midtbanemand er en del af et meget succesfuldt New York-mandskab, som skal møde Portland Timbers i finalen i Major League Soccer, og Thorarinsson er noteret for en assist i både kvartfinalen og semifinalen, men begge gange startede han på bænken, og det har været en tendens de seneste to måneder.

Derfor søger han nu væk.

- Jeg er træt af det, for jeg har bevist mange gange, at jeg bør spille hver kamp. Sådan var det også i sidste sæson, men som alle ved, er det en hård verden med skarp konkurrence, siger den tidligere FCN-spiller ifølge fotbolti.net.

Han sigter efter at finde en ny klub i det kommende transfervindue, og han påpeger, at han tror, han er for aggressiv en spiller til cheftræner Ronny Deilas smag.

Gudmundur Thorarinsson tørnede ud for FC Nordsjælland fra januar 2014 og godt to år frem, hvorefter han skiftede til Rosenborg. Han er noteret for 36 kampe for Farum-klubben

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020