• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Torsten Kjems Hansen

Exit: Flere profiler på vej væk fra Superligaen?

Foto: Getty Images

Andreas Maxsø, Wahid Faghir og Sory Kaba er nogle af de spillere, der kan være på vej mod et klubskifte inden for de kommende dage.

Af Torsten Kjems Hansen

Vi er ikke meget mere end en uge fra "Transfer Deadline-day," - altså den sidste dag, hvor det er tilladt at købe og sælge spillere.

Vinduet lukker når tirsdag 31. august bliver til onsdag 1. september, og det ligger i kortene, at der venter en ganske travl afslutning på et spændende marked for Superliga-klubberne.

Det sidste indkøb er med garanti endnu ikke sket, og det samme gælder for salgene.

Tipsbladets chefredaktør tager øverst i videoen temperaturen på nogle af de spillere, der på grund af enten ganske stor interesse fra udlandet eller manglende spilletid i deres respektive klubber.

- Der en uges tid til, at der transfer-deadline i Superligaen. Spillere skal til, spillere skal væk. Jeg har her samlet nogle spillere, som kan stå over for at få en ny arbejdsgiver i de kommende dage. Men for flere er det mere usikkert præcis, hvor de skal hen, siger Troels Bager Thøgersen og zoomer ind på flere klubbers spillere i FC København, Brøndby IF, AGF, Vejle og FC Midtjylland.

Om Andreas Maxsø i Brøndby lyder det eksempelvis:
- Det var nærmest så tæt på, som det kan være med Rostov, der nærmest droppede en aftale, der var på plads for i stedet af hente en anden forsvarsspiller. Men hvad nu hvis der kommer et ordentligt tilbud op her til sidst. Det kan meget vel være for en dygtig forsvarsspiller, der flere gange har været på tale til landsholdet.

- Kommer der et tilbud er det noget, man bør overveje. Også fordi at man har lovet spilleren det. Det kan blive en hård afvejning i forhold til de millioner, der kan komme i kassen men også i forhold, at man som klub skal ud og spille europæisk gruppespil i næste måned.

Se hvilke spillere der ellers kan være på tale til et skifte øverst i videoen:

De danske Superliga-klubber har i det hele taget gang i et transfervindue, hvor der er præsteret voldsomt store salg - også så store, at det kræver en forklaring midt i et marked, der ellers hos mange klubber fortsat er ramt af corona-krisen. Læs forklaringen på den danske succes her

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020