• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

Får ingen spilletid i Brøndby: Det kan være hårdt

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Den erfarne reserve erkender, at det kan være svært at blive ved med at sætte sig op til træning for så at blive fravalgt til kamp.

Af Victor Risager

Han skiftede til Brøndby IF for snart et års tid siden, men Michael Lumbs ophold på Vestegnen har ikke budt på meget spilletid.

I sin første halvsæson i klubben startede den nu 33-årige venstre back en enkelt gang for de blå-gule i Superligaen, mens han også fik et kort indhop, men i den indeværende sæson har spilletiden været endnu mere sparsom. Michael Lumb har kun spillet en enkelt pokalkamp i den indeværende sæson.
Ofte er venstrebacken også fravalgt til kampene, og det kan være hårdt, erkender han over tv-programmet “Offside” på TV3 Sport.

- Det er jo aldrig sjovt. Man vil gerne spille. Det er det, vi synes er sjovt jo. Men jeg bliver nødt til at være professionel og gribe de muligheder, jeg får, og kæmpe røven ud af bukserne til træning hver dag. Det kan godt være hårdt at sætte sig op hver eneste dag, og så at der gang på gang bliver kigget forbi en, siger Michael Lumb til “Offside” og fortæller også:

- Jeg fortryder ikke. Det er sgu altid nemt at fortryde, og det gider jeg ikke. Jeg tager nogle valg i min karriere, og det har jeg gjort hele min karriere og mit liv. Hvis jeg skal gå og fortryde de fejl, jeg laver… Det er livet sgu for kort til.

Michael Lumbs aftale med Brøndby udløber ved årsskiftet, og her ser forsvarsspilleren frem til at finde et sted og spille en masse fodbold.

- Jeg brænder jo sindssygt meget for at komme ud og vise, at jeg ikke er færdig som fodboldspiller. Jeg synes ikke selv, at jeg er færdig som fodboldspiller. Jeg synes jeg har nogle år i mig endnu. Så længe jeg føler, jeg kan gøre en forskel. Det føler jeg også, at jeg gør til træning ude i Brøndby, men jeg får ikke muligheden for at vise det, og det kunne jeg rigtig godt tænke mig. Nu ved jeg, at jeg har udløb om et par måneder, og det kribler jo overalt for at komme ud og vise, at jeg ikke er færdig, siger Michael Lumb.

Se hele klippet med Brøndby-reserven i videon øverst i artiklen.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020