Superliga Lars Gram-Hanssen

FC København forlænger med lovende forsvarsspiller

Foto: Getty Images

FC København har forlænget aftalen med Elias Jelert, der forventes at skulle konkurrere om en startplads i næste sæson.

Af Lars Gram-Hanssen

Elias Jelert har fået lidt af et gennembrud for FC København i foråret, og det er nu blevet belønnet med en ny kontrakt til den 19-årige back. 

Således skriver FC København på klubbens hjemmeside, at Jelert har fået forlænget sin kontrakt, der nu løber frem til 2026. Samtidig bliver den unge forsvarsspiller i næste sæson en fast del af førsteholdstruppen. 

- Elias er endnu et eksempel på det kvalitetsarbejde, der bliver lavet i vores talentafdeling. Han er en meget moderne back med store offensive kvaliteter, men indeholder så absolut også en rigtig stærk defensiv, lyder det fra FC Københavns sportsdirektør, Peter Christiansen.

- Han bidrager med stort mod, fart og masser af optimisme i sit spil, og med den erfaring, han har fået i denne sæson, så forventer jeg, at han konkurrerer om startpladser, når vi starter efter ferien.

Elias Jelert, der er startet inde i FC Københavns tre seneste Superliga-kampe, jubler også selv over aftalen.

- Jeg er virkelig glad for den her aftale, som har været et mål for mig hele tiden. Vi har lavet en god plan sammen, klubben og jeg, og det er fedt, at det er lykkedes at nå hertil. Jeg har det rigtigt godt her, og det er dejligt, at klubben viser, at de virkelig tror på mig, siger Elias Jelert således. 

Elias Jelert fik sin førsteholdsdebut for FC København i oktober, og teenageren er nu noteret for 15 kampe for de danske mestre.