• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Torsten Kjems Hansen

FC Københavns nye bomber: Jeg vil bidrage til succesen

Foto: FC København

FC Københavns nye angriber Michael Santos har allerede et kendt ansigt at gå til i Superliga-klubben.

Af Torsten Kjems Hansen

Michael Santos er FC Københavns nye nummer 18, og slutter sig til Superligaens tophold efter, at FC FCK og spanske Malaga er nået til enighed omkring en transfersum. 

Angriberen fra Uruguay kommer til FC København oven på et par dage, hvor de dårlige nyheder har ramt de danske mestre. Først blev Dame N'Doye meldt ude med en knæskade for noget, der ligner resten af året, og tirsdag beskadigede Jonas Wind så bentøjet, så han ligeledes er meldt ude i flere måneder.- - 

Læs også: Officielt: FC København køber Michael Santos

- Jeg er meget glad for denne mulighed. 

- FC København er en internationalt kendt klub, som har lavet flotte resultater i de europæiske turneringer gennem mange år. Det er en klub, der spiller med om mesterskabet hver sæson, siger Michael Santos, der allerede har et kendt ansigt i truppen af gå til.

- Jeg har hørt masser af godt om klubben og kender selvfølgelig min landsmand Varela. Jeg glæder mig meget til at komme i gang og bidrage til klubbens succes i fremtiden.

- I første omgang ser jeg frem til at møde mine nye holdkammerater og alle i klubben, og så skal jeg ellers bare arbejde hårdt for at lære spillestilen og klubben bedre at kende.

26-årige Michael Santos er noteret for to landskampe for Uruguay og er i sin klubkarriere er noteret for 73 mål i 176 kampe på højeste niveau.

Superliga

Mere Superliga

Fokus