• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

FC Nordsjælland henter finsk talent: Betaler betydeligt beløb

FC Nordsjælland henter finsk forsvarsspiller.

Af Ole Hoffskov

FC Nordsjælland har købt den finske forsvarsspiller Tony Miettinen i KuPs, det oplyser den finske klub på sin hjemmeside.

Tony Miettinen er blot 16 år gammel, og han blev forfremmet til førsteholdstruppen i KuPS som 15-årig. Han har aldrig fået debut for den finske klub, men han har været med på bænken i to pokalkampe.

KuPS oplyser, at FC Nordsjælland har betalt "et betydeligt beløb" for Tony Miettinen, der bestod lægetjekket i Farum tidligere på ugen.

- Vi er meget glad for, at Tony kommer et sted hen, hvor han gerne vil være. Tony er ambitiøs og er villig til at ofre sig for at forbedre sig. Nu fortsætter det hårde arbejde i Danmark, og lad os håbe at han kommer på holdet hurtigst muligt. FC Nordsjælland har fået en meget lovende forsvarsspiller, siger Juka-Pekka Niskanen, der er ungdomstræner i KuPS, til klubbens hjemmeside.

FC Nordsjælland har ikke meldt noget ud om købet af Tony Miettinen, der formentlig begynder sin tid i Farum på U17-holdet. 

Superliga

Hobro-genvalg efter stærk skalp

Hobro IK har valgt de samme spillere til søndagens kamp mod SønderjyskE som de, der for en uges tid siden slog FC Køb...

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Randers FC - AC Horsens

Randers FC har med to sejre i træk fået tanket selvtillid men møder nu AC Horsens, der kun har tabt en gang på udebane. Hvordan går det mandag aften?

Optakt: Esbjerg fB - Brøndby IF

Esbjerg-spillerne får første chance for revanchere sig, efter John Lammers stoppede som cheftræner i mandags. Brøndby skal forsøge at bygge videre på sejren over FC Nordsjælland i Niels Frederiksen...