• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

FCK ansætter dommer: Det skal han lave for dem

Foto: Getty Images

FC København får nu den tidligere topdommer Kenn Hansen på holdet.

Af Oliver Okstrøm

Kenn Hansen stoppede som dommer tilbage i slutningen af 2015. Han har dog ikke helt sluppet fodboldverdenen, da han også har haft bloggen 'Lortedommer.dk', hvor han åbnede op for, hvordan det ser ud bag facaden for dommergerningen.

Nu kommer han ind i fodboldverdenen igen. Denne gang hos FC København, hvor han vil være en del af deres partner-netværk 'Goal'. Det melder klubben ud på deres Twitter-konto.

Her bliver det fortalt, at Kenn Hansen kommer til at få en rolle som såkaldt facilitator.

Foruden en tilværelse som topdommer har han da også en baggrund som en slags ukronet konge i powerpoint-verdenen, da han i mere end ti år har arbejdet med at forbedre folks evner indenfor powerpoint. Derudover træner han også de oplægsholdere, der præsenterer på den store Ted-scene.

FC Københavns sponsor-netværk har arrangementer hver anden uge, hvor der bliver lavet forskellige øvelser. Nu bliver det altså med den hårde hånd, som Kenn Hansen tidligere styrede kampen igennem med.

Kenn Hansen valgte i sin tid at stoppe som dommer, da han blev forbigået af DBU, da de valgte to andre, der fik muligheden for at blive professionelle dommere. 

Der kommer desuden ikke en dansk dommer til EM-slutrunden, og det har eks-dommeren en forklaring på. Læs mere om det her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020