• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

FCK-legende: Ikke sikker på at Thorup skulle fyres

Foto: Getty Images

Christian Poulsen ser desuden afløseren som et stort trænertalent.

Af Oliver Okstrøm

FC København fyrede tidligere på ugen Jess Thorup som klubbens cheftræner, hvor man i stedet har løftet Jacob Neestrup op fra rollen som assistenttræner til chef-jobbet i trænerteamet.

Det er en beslutning, som den forhenværende FCK-midtbaneprofil Christian Poulsen stiller spørgsmålstegn ved. Det fortæller han om i TV 2 Sport-programmet Kant.

- Jeg synes, at det fylder meget i den tid, som vi lever i. Massemedier og fansenes utilfredshed har også en magt. Jeg ved ikke, om jeg er så sikker på, at han bare skulle fyres, lyder det fra Christian Poulsen.

Han peger endvidere på, at det er lykkedes for FCK at få integreret en række unge spillere, og at den korte tid, som Thorup havde i klubben også kan have haft indflydelse på beslutningen.

Når det kommer til afløseren, Jacob Neestrup, så har den tidligere FCK'er en idé om, hvad der kommer ind.

- Jeg tænker, jeg Neestrup er et stort trænertalent i Danmark, og han har også vist det i Viborg. Det er selvfølgelig også et andet pres og ting og sager. Men det kan give noget god energi, siger han og fortsætter:

- Jeg kender ham ikke personligt, men jeg fornemmer, at han som type er en, som går meget på motivation og energi, og det er måske det, som de har brug for lige nu, fortæller Poulsen.

Christian Poulsen spillede for FCK i to omgange. Den første mellem 2000 og 2002, og dernæst i 2014/15-sæsonen. Derudover nåede han at spille 92 landskampe for Danmark, som han nu er assistenttræner for.

I FCK har Viktor Claesson også reageret på fyringen. Læs mere om det her.