• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

FCK overvejede at købe Jens Martin Gammelby

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

FC København overvejede kraftigt at hente Jens Martin Gammelby sammen med Robert Skov.

Af Ole Hoffskov

FC København købte i januar 2018 Robert Skov i Silkeborg IF, og han blev en gigantisk succes i hovedstaden, hvor han i sin sidste sæson blev suveræn topscorer i Superligaen med 23 mål. Senere blev han solgt til Bundesliga-klubben Hoffenheim med stor fortjeneste.

Det var Robert Skovs præstationer for Silkeborg IF, der fik FC København til at spære øjnene op. I Silkeborg havde Skov dengang et formidabelt samarbejde med Jens Martin Gammelby, og mange pegede på dem som den bedste højreside-duo i dansk fodbold.

Den konklusion var man ikke helt uenig i i FC København. Løverne overvejede kraftigt at købe Jens Martin Gammelby sammen med Robert Skov.

Det afslører Niels-Christian Holmstrøm, der dengang sad i FC Københavns bestyrelse.

- Jeg afslører vel ikke alt for store hemmeligheder ved at sige, at jeg ved, at Ståle og jeg talte om, om vi ikke bare skulle tage hele deres højre side, men efter nærmere overvejelser vurderede vi, at vi ville nøjes med Robert, fordi vi havde andre muligheder på højre back, fortæller Holmstrøm i Købmændenes klub på Discovery+ og tilføjer:

- Jens Martin Gammelby endte i Brøndby i stedet, men han havde måske haft bedst af at komme til FC København i forhold til sin egen karriere. 

Brøndby IF købte Jens Martin Gammelby et halvt år senere for 11 millioner kroner, men han har haft mere end vanskeligt ved at slå igennem hos de blå-gule. I sidste sæson var han udlejet til Lyngby Boldklub. 

FC København købte Robert Skov for 7,5 millioner kroner og solgte ham for 75 millioner til Hoffenheim for godt to år siden. 

Du kan se mere af interviewet med Niels-Christian Holmstrøm i videoen i toppen af artiklen. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020