• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Torsten Kjems Hansen

FCK-træner om køb af stortalentet: Jeg er sikker

Foto: Getty Images

FCK-træner Jess Thorup ser et stort lys i Isak Bergmann Jóhannesson.

Af Torsten Kjems Hansen

I sidste time af transfervinduet har FC København netop præsenteret et talent af de helt store i form af islandske Isak Bergmann Jóhannesson, der matcher begge kanter og derfor naturligvis vil blive målt og vejet som en direkte erstatning for Mohamed Daramy, som FCK netop har solgt til hollandske Ajax.

FCK-træner Jess Thorup glæder sig over købet af den af den bare 18-årige islænding - men er varsom med at drage nogen som helst sammenligning med Daramy.

- Vi har hele tiden vidst, at vi ikke fik en ny Daramy, men i Ísak får vi et stort talent med nogle andre egenskaber, som jeg ser et godt match med i forhold til de andre typer, vi har på holdet.

- Han er en meget spændende spiller, der allerede har en god erfaring trods sin alder, og han kommer til at bidrage til holdet med sine evner, det er jeg sikker på. Vi glæder os til at få ham ombord, siger Jess Thorup.

Isak Bergmann Jóhannesson er bestemt ikke blot hver som helst, da han med sine bare 18 år er noteret for 50 kampe for IFK Norrköping, hvor det er blevet til seks scoringer og hele 16 assists, ligesom han er noteret for fire A-landskampe.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020