• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

FCM-lejren: AaB-kamp kan godt ryge op i højt tempo

Foto: Getty Images

Det kan godt blive til en skæg aften i Aalborg, hvis man skal tro FCM-assistenttræner Henrik Jensen.

Af Oliver Okstrøm

FC Midtjylland slap tirsdag fra udekampen mod Celtic i Champions League-kvalifikationen med 1-1. Her blev det ifølge den nye FCM-assistenttræner Henrik Jensen til en præstation, som de tage med sig.

Det fortæller han i et interview forud for lørdagens kamp mod AaB.

- Vi skal bygge videre på Celtic-kampen. Vi kom ud med et rigtigt stærkt udtryk og havde i mange perioder et godt presspil og en stærk defensiv organisation. Der var en enorm løbevillighed over hele linjen, og det skal vi se igen mod AaB, lyder det fra Henrik Jensen.

AaB startede ud med at få 2-2 i Parken mod FC København, hvor FCM-assistenten så et nordjysk hold, der ser ud til at have fundet en form og en stil, som passer godt til dem. Derfor tror han også, at det bliver en udfordring at møde dem med deres pasningsspil og direkte spil.

- Det bliver en sjov og intens kamp med to hold, som gerne vil frem på banen. Kampen kan sagtens ryge op i et rigtigt højt tempo, forklarer Jensen.

Henrik Jensen er dog ikke helt ny i FCM-sammenhæng. Han har været i klubben i tre år, hvor han både har stået i spidsen for U17- og U19-holdet, og derfor kender han til de omgivelser, som han er i.

Til kampen mod AaB er der igen blevet fravalg til nogle af de spillere, som ser ud til at være på vej væk. Læs mere om det her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020