Filip Novak håber fortsat på at blive skifte væk fra FC Midtjylland denne sommer.

FC Midtjylland kom ned med nakken i Brøndby søndag, hvor sæsonpremieren i Superligaen resulterede i et smerteligt 4-0-nederlag. Med fra start hos FC Midtjylland var den tjekkiske back Filip Novak, der har træner hårdt på at være klar til premieren efter at have været ude med en skade i store dele af sæson-forberedelserne. 

Filip Novak har gennem et stykke tid ikke lagt skjul på, at han føler sig klar til at prøve kræfter med en liga, der er større end den danske, og selv om premiere-kampen langt fra gik som håbet for hverken FCM eller Novak, er synet på et klubskifte denne sommer ikke ændret. 

- Jeg er klar til at flytte nu og tage det næste skridt i min karriere. Det har jeg sagt før, og det er helt op til min agent, om det kommer til at ske.

- Men hvis det ikke skulle ske, så er det jo bare sådan, det er. Så spiller jeg videre i FC Midtjylland, siger Filip Novak til aoh.dk

Filip Novak har med succes været i FC Midtjylland i to sæsoner og er noteret for 57 Superliga-kampe, hvor det er blevet til syv scoringer. 

Kontrakten med FC Midtjylland løber frem til sommeren 2019, men allerede i maj slog spillerens agent fast overfor tipsbladet.dk, at det er aftalt med FC Midtjylland, at Filip Novak skal sælges denne sommer. 

- Filip skifter klub til sommer. Det er hans ambition at prøve kræfter med en endnu bedre liga. Det aftalte vi allerede med FC Midtjylland i vinter, og klubben har fuld respekt for den beslutning, sagde Filip Novaks agent, Viktor Kolar, til tipsbladet.dk tilbage i maj måned.

Der har blandt andet været interesse fra engelske klubber, der har holdt godt øje med den tjekkiske back.

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvilken Superliga-klub har overrasket mest positivt i denne sæson?

SUPERLIGA-VIDEO