Superliga Oliver Okstrøm

FCM-profil hård ved holdet: 90 dårlige minutter

Foto: Getty Images

Henrik Dalsgaard nævner dog, at det blev bedre efterfølgende.

Af Oliver Okstrøm

FC Midtjylland snuppede torsdag klubbens anden pokaltitel i klubbens levetid, da de slog OB i finalen. Her skulle man igennem både ordinær- og forlænget spilletid uden scoringer. Det krævede derfor, at man skulle i straffesparkskonkurrence, hvor midtjyderne vandt 4-3.

Efter kampen var det dog en meget ærlig Henrik Dalsgaard, som slog fast, at FCM i begyndelsen af kampen nok kunne have gjort det bedre. Det fortæller han i et interview med DR1.

- 90 dårlige minutter, og så synes jeg, at vi skruer op for tempoet i ekstratiden. Vi har en rutineret målmand, og det viste han i dag, lyder det fra Dalsgaard.

I forhold til, hvordan pokaltriumfen rangerer i Dalsgaards karriere, så er der dog nogle ting, som nok er større. Men den betyder tydeligt noget for ham.

- Det er klart, at der er nogle ting med landsholdet, og så er der også en ting med, at man vinder i Championship. Men den er stor. Det er fantastisk, og nu skal vi bare ud og nyde det, fortæller FC Midtjylland-profilen.

Med landsholdet blev det til fuld spilletid ved VM i 2018 for Dalsgaard med Danmark, som nåde frem til ottendedelsfinalen.

Han var desuden en af de spillere, som gjorde det bedst i kampen. Læs mere om det her.