• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

FCN-anfører: Vi så en lidt mere aggressiv cheftræner

FCN-kaptajn Victor Nelsson så en Flemming Pedersen noget mere aggressiv end vanligt

Af Ole Hoffskov

FC Nordsjælland valgte forud for det igangværende slutspil at indsætte Flemming Pedersen som cheftræner i stedet for Kasper Hjulmand, og den 55-årige FCN'er beskrives af mange som et af de klogeste fodboldhoveder her til lands. 

Helt indiskutabelt er det, at Flemming Pedersen er en meget stille gemyt.

Hvor man ofte ser cheftrænere råbe og skælde ud fra sidelinjen, fortrækker FCN-træneren stort set ikke en mine under en kamp, og den stil er han blevet kritiseret for af især Stig Tøfting. I FC Nordsjælland er man dog helt rolige ved den rolige cheftræner. 

I søndagens opgør mod OB, som endte 2-2, var der lidt mere fut under Flemming Pedersen end vanligt. Det fortæller Victor Nelsson.

- Vi så en lidt mere aggressiv cheftræner. Tonelejet var lidt højere, og den lille opsang var med til at hjælpe os. Det blev nok vendepunktet, for det fik os til at ruske op i os selv. Vi vidste godt, at det langtfra var okay i 1. halvleg, siger FC Nordsjælland-anføreren til Ekstra Bladet.

Over for Ekstra Bladet konstaterer Flemming Pedersen med et grin, at den udtalelse må stå for Victor Nelssons egen regning.

FC Nordsjælland har stadig ikke vundet en kamp under ledelse af Flemming Pedersen, men der var optræk til tre point, da Farum-klubben søndag leverede et fint comeback mod OB og var klart bedst i anden halvleg. Det blev dog kun til et point. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Silkeborg IF - OB

Hjemmeholdet søger stadig efter sæsonens første sejr, mens udeholdet kæmper for at holde fast i top seks. Der er vigtige point på spil i Silkeborg mandag aften.

Optakt: Lyngby BK - FC Midtjylland

Oprykkerne får besøg af Superligaens tophold, og Lyngby skal forsøge at fortsætte den gode hjemmebane-form, der har kastet ni af 12 mulige point af sig.