• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

FCN-komet vil overhale Skov: Nu går jeg efter at blive Superliga-topscorer

Andreas Skov Olsen scorede igen i går mod Brøndby IF, og dermed har han bare tre mål op til Robert Skov som topscorer. Nu er jagten sat ind på FCK'eren.

Af Anders Dehn

Det lignede i lang tid bare et spørgsmål om, hvor mange mål Robert Skov skulle blive Superliga-topscorer med, men nu begynder Andreas Skov Olsen at ånde ham i nakken. FC Nordsjælland-profilen er efter sit mål mod Brøndby IF i går aftes bare tre scoringer bag FCK'eren.

Han satser dog på, at det ikke stopper ved de 20 sæsontræffere. Han har allerede scoret ni i forårets otte kampe, og fortsætter han den form, kommer han snart til at ligge side om side med Skov. Især fordi førstnævnte aktuelt er skadet og selvsagt ikke scorer ret mange mål.

Læs også: Bedst og værst: Anthony Jung nåede nyt lavpunkt

- Nu går jeg efter at blive Superliga-topscorer. Jeg ved godt, Robert Skov har scoret tre flere, men jeg tror på muligheden. Når Robert er klar igen, kommer han til at score flere mål, men jeg vil kæmpe for at blive Superliga-topscorer. Det vil være stort at få den titel, siger Andreas Skov Olsen til Ekstra Bladet.

Målet mod Brøndby faldt efter bare et halvt minuts spil, og senere i kampen ramte han træværket to gange. Ind ville bolden ikke igen, og desværre for det nordsjællandske hjemmehold udlignede Mikael Uhre for Brøndby i overtiden.

Dermed kom FCN ikke for alvor tættere på ambitionen om at vinde bronzemedaljer, da også Esbjerg fB (og altså Brøndby), der ligger lige foran i tabellen, begge spillede uafgjort. OB tabte til FC København og har nu fem points forspring til Skov Olsen og co.

Næste chance for at hale ind på Robert Skov er på søndag, når Esbjerg fB kommer på besøg.

Superliga

Mere Superliga

Fokus