• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

FCN-målmand om konkurrent: Står det til mig, får han ikke pladsen tilbage

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Peter Vindahl Jensen lod en bold gå gennem benene, og så udlignede Brøndby IF. Men derudover stod han en brandkamp, og han satser på at beholde pladsen i målet, selv om Nicolai Larsen er klar igen.

Af Anders Dehn

Den normale målmandsreserve, Peter Vindahl Jensen, havde fået chancen for FC Nordsjælland, og han havde stået 90 fremragende minutter. Faktisk for anden runde i streg. Men i overtiden smuttede Simon Tibblings skud/indlæg mellem keeperens ben, og så kunne Mikael Uhre nemt udligne for Brøndby IF.

Trods den sene og kostbare fejl satser Vindahl på at beholde pladsen i målet. Nu har han endnu fået chancen, og så har han ikke tænkt sig at opgive den til Nicolai Larsen uden kamp.

Læs også: Stor målmandsfejl gav Brøndby point i Farum

- Selvfølgelig kommer han for at få pladsen tilbage. Det får han ikke, hvis det er op til mig. Men jeg er ikke i tvivl om, at han vil kæmpe for det. Det gjorde jeg jo også, da jeg stod bag ham. Han skal komme efter pladsen. Og så er det op til Flemming Pedersen (cheftræner, red.) at bestemme, hvem der står den næste kamp, siger Peter Vindahl Jensen til Frederiksborgs Amts Avis.

Det er ellers Nicolai Larsen, der har haft pladsen i hele sæsonen, og med sin 28 år og 229 Superliga-kampe er han den mest erfarne spiller i FC Nordsjællands trup. Men 21-årige Vindahl ligadebuterede i forrige runde, efter Larsen havde været syg, og mod Brøndby stod han stadig i målet, selv om konkurrenten var helt frisk igen.

Om præstationerne mod først FC Midtjylland og siden Brøndby er nok til genvalg, bliver vi klogere på søndag eftermiddag. Her får FC Nordsjælland besøg af Esbjerg fB i en kamp, hvor taberen kan blive hægtet af i jagten på tredjepladsen.

De to hold har henholdsvis fire og fem point op til OB.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC København - Randers FC

Randers FC har ikke vundet over FC København i fem år, og de er under ledelse af en træner, der aldrig har slået hovedstadsklubben. Meget taler for en FCK-sejr søndag eftermiddag, men løverne er sn...

Optakt: AaB - AGF

Top 6 er på plads, så dette fungerer i praksis som en ekstra kamp i slutspillet - og dermed er der allerede nu vigtige point på spil i medaljekampen.