• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

FCN-profil sat på bænken: Det er trænerens valg

Mads Pedersen var bænket for FC Nordsjælland søndag eftermiddag, og det er ganske uvant for venstre backen.

Af Ole Hoffskov

Der var mange ting, der ikke var, som de plejede i FC Nordsjælland i søndagens opgør Esbjerg fB.

Farum-klubben stillede op i en utraditionel 4-4-2-opstilling, de tabte overraskende 1-2 på eget kunstgræs, og venstre backen Mads Pedersen startede på bænken. 

Mads Pedersen har døjet en del med skader, men han var altså med i truppen til søndagens Superliga-kamp, og derfor var det udlukkende en taktisk beslutning at placere ham på bænken og Ulrik Yttergård Jenssen på backen.

- Jeg følte, jeg var klar til at spille. Imod Brøndby får jeg krampetendenser efter 25 minutter, og jeg har kun prøvet det en gang før. Det er hans (cheftræner Flemming Pedersen, red.) vurdering, og det respekterer jeg, siger Mads Pedersen til Ekstra Bladet.

Mads Pedersen tiltrak sig i januars transfervindue interesse fra de danske mestre fra FC Midtjylland, og backen lagde ikke skjul på, at han gerne ville have været af sted til heden. Til sommer er Mads Pedersen et godt bud på en spiller, der forlader FC Nordsjælland. 

Superliga

Fra anfører til projektleder

Mads Agesen indstillede i 2018 sin aktive fodboldkarriere for Randers FC, men gør nu comeback for klubben i en stilli...

Mere Superliga

Fokus