• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Flækker af grin af Uhre: Døsede hen til taktikmøde

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Den nuværende Brøndby-angriber fortæller en sjov anekdote fra tiden i SønderjyskE.

Af Kenneth Jensen

Han er Superliga-topscorer og brandvarm foran modstanderens mål, og Mikael Uhres succes er kommet efter mange års tålmodighed.

Angriberen, der spiller for Brøndby, kom frem i SønderjyskE, og mandag aften fortalte han en sjov historie fra tiden i Haderslev-klubben.

I forlængelse af at Mikael Uhre sætter sit dream team, fortæller han også historien om, hvordan han kom til at døse hen under et langt taktikmøde i de spæde dage i SønderjyskE, hvor der var langt til spilletid. Det frembragte en reaktion fra daværende træner Lars Søndergaard.

- Det er jo i tidernes morgen som ung newcomer i SønderjyskE, hvor vi har et ret langt taktikmøde. Jeg er ikke i nærheden af at være i truppen, så jeg sidder måske lige og døser lidt hen, og der er to tavler, og jeg er ikke helt med på, hvor det foregår henne, og jeg kommer så til at sidde og kigge på den forkerte tavle. Jeg fornemmer, at alle andre i rummet har det lidt på samme måde, for da han råber Mikael meget højt og på en voldsom måde, giver hele forsamlingen et hop fra stolen. Så hver gang jeg møder dem (nogle af de gamle SønderjyskE-spillere), kommer den lige i cirka samme toneleje, som Lars Søndergaard gav den, siger Mikael Uhre til Offside.

Du kan se hele klippet i afspilleren øverst, og så kan du også høre Mikael Uhre komme med sit bud på, hvordan Lars Søndergaard lyder, når han råber efter Mikael Uhre. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus