• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

Før store kampe: FCK-profil giver status på skade

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Jens Stage giver nu en opdatering på sin skade forud for FC Københavns to store kampe i denne uge.

Af Victor Risager

FC København er uden både Zeca og Rasmus Falk som følge af skader, og som om at det ikke var nok, var også højre kant Jens Stage og venstre back Victor Kristiansen ude af weekendens kamp mod SønderjyskE.

Nu giver Jens Stage en opdatering på sin skade.

Over for Start 11’eren på Discovery+ fortæller den målfarlige kantspiller nemlig, at han døjer med lårproblemer, men at han håber at blive klar allerede til torsdagens kamp i Conference League mod PAOK og søndagens derby mod Brøndby IF. 

- Jeg har lidt bøvl med det ene lår, og det er ikke, som nogen af os havde håbet på. Men forhåbentlig er det godt til den store uge, der kommer nu, hvor vi spiller en fantastisk kamp inde i Parken på torsdag, og så skal vi en tur til Vestegnen på søndag.

- Så jeg krydser fingre for, at jeg er klar til torsdag, og hvis ikke det, så i hvert fald søndag. Men det ved jeg ikke noget om endnu, fortæller Jens Stage i programmet.

Se hele klippet med Jens Stage, hvor han også kalder det skrækkeligt at sidde ude, i videoafspilleren øverst i artiklen.

I den indeværende sæson har 24-årige Jens Stage været en stor profil for FC København med imponerende otte mål på 20 kampe. Hos tipsbladet.dk blev han desuden kåret som Superligaens bedste højre kant - se hele listen her. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020