• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Først Højer: Nu er endnu en AGF-spiller på vej væk

Foto: Getty Images

Der er udsigt til, at AGF skal til at finde nye backs til næste sæson.

Af Oliver Okstrøm

Kevin Diks har været farlig foran mål på det seneste for AGF. Senest stod han for sejrsmålet i søndagens kamp mod Randers, men det kan være en af de sidste fra højrebackens side.

Hollænderen er på leje i Aarhus-klubben fra italienske Fiorentina, og ifølge Ekstra Bladets oplysninger, så regner han med at skulle tilbage til Toscana efter denne sæson.

I et interview med omtalte avis slår han fast, at han endnu ikke vil fokusere for meget på fremtiden. Derfor vil han heller ikke helt ind på, hvorvidt fremtiden ligger i de hvide AGF-farver.

- Jeg skal have det fulde billede efter sæsonen og tale med min kæreste og min agent. Jeg holder alt åbent, og det er også op til Fiorentina. Måske bliver jeg, måske spiller jeg i Fiorentina og måske et helt tredje sted, fortæller Diks.

Ikke desto mindre bliver der altså peget på, at backen vil tilbage til sin ejer-klub og tage kampen op om en plads i Serie A-truppen.

Kevin Diks snart været i AGF i to år på lejeaftaler, hvor det hidtil er blevet til 48 kampe for den tidligere hollandske U21-landsholdsspiller.

Dette kommer desuden på samme dag, som Casper Højer, som spiller på den modsatte back i AGF, ser ud til at være godt på vej til Sparta Prag. Læs mere om det mulige skifte her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020