• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Friis Daugbjerg

Tidligere Randers-spiller er tilbage: Fra anfører til projektleder

Foto: Lars Ronbog // Getty Images

Mads Agesen indstillede i 2018 sin aktive fodboldkarriere for Randers FC, men gør nu comeback for klubben i en stilling som projektleder.

Af Anders Friis Daugbjerg

124 kampe blev det til for den tidligere Randers FC anfører, Mads Agesen, inden han i april 2018 lagde støvlerne på hylden og skiftede spillerdragten ud med en mere "normal" arbejdsuniform, da han begyndte et job hos Aros Forsikring. Der har dog ikke skullet gå mere end et års tid, før han igen er vendt hjem til stalden for at repræsentere kronjyderne - denne gang ikke som spiller, men som projektleder hos Randers FC Jobakademi.

- Randers FC og Randers som by er kommet til at betyde rigtig meget for mig. Det er her, jeg for alvor slog mit navn fast som Superliga-spiller, og her jeg har haft min bedste tid som fodboldspiller. Derfor er jeg rigtig glad for at være tilbage, og jeg glæder mig rigtig meget til de nye opgaver, der venter, siger Mads Agesen til Randers FCs hjemmeside.

Projektet Agesen kommer til at stå i spidsen for har som fokus at hjælpe flygtninge og familiesammenførte flygtninge mellem 18 og 40 år med at komme i beskæftigelse.

Superliga

Mere Superliga

Fokus