• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Jacob Quvang

Genialt: SJE-svensker banker frispark til KBH

Foto: Jan Christensen / Getty Images

SønderjyskE-spilleren Emil Holm leverede, hvad der må være sæsonens dårligste frisparksforsøg i kampen mod Vejle. Se forsøget her.

Af Jacob Quvang

SønderjyskE-profilen Emil Holm har været en succeshistorie for klubben siden skiftet fra IFK Göteborg tilbage i januar. Fem mål i 20 kampe er det indtil videre blevet for svenskeren i SønderjyskE-trøjen, og derfor kan man da ikke fortænke ham i at have selvtilliden i orden. 

Men den selvtillid må have lidt et knæk efter mandagens Superligakamp mod Vejle. Her fik SønderjyskE et frispark langt udefra i kampens indledning, og det valgte Holm at blæse ud af stadion til klapsalver fra de fremmødte fans. 

Forsøget har da også fået internettet til at koge med reaktioner rettet mod forsøget, som er en tidlig favorit til at være sæsonens dårligste frispark.

Blandt andet opildnede Sønderjyske-træner Michael Boris inden kampen sine spillere til at skyde mod mål, også selv om bolden i så fald ville ende i Københavns lufthavn.

SønderjyskE endte med at vinde kampen 1-0 på trods af det optimistiske frisparksforsøg, som du kan se i videoklippet over artiklen.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020