Superliga Oliver Okstrøm

Giver ikke op: Graulund anker byrettens klare dom

Foto: Getty Images

Peter Graulund hiver endnu engang Viaplay Group i retten.

Af Oliver Okstrøm

Den tidligere AGF-angriber Peter Graulund blev tilbage i september 2020 fyret som fodbold-ekspert på NENT, som nu hedder Viaplay Group, som står bag blandt andet Viaplay og TV3 Sport. Det medførte, at Graulund lagde sag an mod selskabet med et krav om 814.000 kroner svarende til ni måneders løn, da han mente, at der var tale om en uberettiget fyring.

Det endte dog med, at han tabte sagen i Københavns Byret for to uger siden. Nu har han valgt at anke dommen, og derfor skal sagen nu i Landsretten. Det skriver Ekstra Bladet.

I forbindelse med, at han tabte sagen blev han også idømt at skulle betale sagens omkostninger, som lå på 90.000 kroner.

Sagen handlede om, at Graulund var blevet fyret, da tv-selskabet mente, at der var blevet udført agentarbejde uden, at de var blevet informeret om det. Det fik selskabet medhold i af byretten.

Det hele begyndte at rulle, da man kunne se Peter Graulund være stedfortræder for den danske top-agent Mikkel Beck, da Marcus Hannesbo forlængede kontrakten med AaB.

Man har to uger til at anke en dom, og det har Peter Graulund altså gjort, oplyser Viaplay Group-sportschef Kim Mikkelsen til førnævnte avis.

- Jeg kan bekræfte, at Peter Graulund har valgt at anke dommen. Vi havde håbet, vi ikke skulle bruge mere tid på den sag. Men sådan er retssystemet, og det har vi respekt for. Nu mødes vi i Landsretten, lyder Kim Mikkelsen.

I dag er den forhenværende Superliga-angriber på TV 2 som ekspert. Læs mere om, hvordan de ser på afgørelsen her.