• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Jacob Quvang

Glen taler ud: Hørte intet fra ejerne i 4,5 måned

Foto: Jan Christensen / Getty Images

Fyringen i SønderjyskE ramte ikke Glen Riddersholm, som man ellers skulle tro.

Af Jacob Quvang

Da Glen Riddersholm blev fyret som SønderjyskEs cheftræner i sommer, så var det på ingen måde en beslutning, som kom bag på ham. Det fortæller han i et stort interview med Eurosport, hvor han taler ud om den sidste tid i SønderjyskE, fyringen og den nuværende situation i klubben. 

Han forklarer blandt andet, at han intet hørte fra den amerikanske ledelse i de sidste fire en halv måned, han var ansat der, og at han dermed godt vidste, hvor pilen pegede hen. Det var en svær tid, forklarer han.

- Det er et clash mellem forskellige kulturer, der mødes, i forhold til hvordan man behandler og kommunikerer med medarbejdere. Jeg ville ikke gøre det, hvis jeg var ansvarlig, men jeg har også undersøgt, hvordan amerikansk virksomhedskultur er, og der er det helt normalt, at du er et nummer. Du er en, der får løn for at udføre dit arbejde og opgave, og det forsøgte jeg på værdig vis. Det synes jeg, vi lykkedes godt med i SønderjyskE. Men det var ikke nok, og det var helt fair. 

- Det, der gør mig mest ondt, er, at mange af de mennesker, der har været en del af SønderjyskE, er helt væk. Selv om det virker til nu, at man går tilbage til det, der var, så er det en del af læringen og en streg i regningen, som forhåbentlig ikke koster eksistensen i Superligaen, men som jeg godt kan frygte koster det. Det er det, der sker ved, at man overtages af folk som - Mette Frederiksen sagde: Vi lærer, mens vi asfalterer. Det er vel også mit indtryk af lederskabet, at man lærer, mens man asfalterer, for indsigten og forståelsen af den branche, man er kommet ind i, er måske ikke den største, siger han blandt andet.

Han fortæller også, at han intet fortryder fra sin tid i SønderjyskE, men at hans hjerte bløder, da klubben og mange af de folk omkring klubben, stadig betyder en del for ham. 

Derudover er han ked af, at klubben solgte Alexander Bah uden at få hentet ordentlige erstatninger ind. Han kalder januartransfervinduet i starten af året for en katastrofe. 

Se hele interviewet med Glen Riddersholm i afspilleren.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020