• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Godt AaB-nyt: Helenius endelig comeback-klar

Foto: Getty Images

Det er tilsyneladende planen, at Nicklas Helenius kan være med i en halvleg i mandagens testkamp.

Af Oliver Okstrøm

AaB har i vinterens transfervindue hentet Nicklas Helenius tilbage til klubben i deres kamp for overlevelse. Indtil videre har det dog ikke været muligt at se ham i kamp for nordjyderne grundet skader i det ene knæ og i det ene baglår, men den er der nu så meget styr på, at der er udsigt til comeback for ham.

Det fortæller han i et interview med Nordjyske.

- Baglåret mærker jeg ikke noget til, og lad os bare sige det sådan, at jeg har haft rigtig godt af at komme på græs. Knæet er der lidt med, men jeg kan spille, og jeg glæder mig til at komme i kamp. Det er jo det sjoveste, siger han og fortsætter:

- For mit eget vedkommende har jeg mest fokus på, at vi skal have en god præstation og gerne en sejr, lyder det fra Nicklas Helenius.

Det bliver i mandagens testkamp mod Sogndal, at der er udsigt til hans tilbagevenden, hvor det er planen, at han kan spille 45 minutter for AaB.

For tiden er Aalborg-klubben på træningslejr, hvor han slår fast, at der er rigtig meget godt at tage med. Helenius har særligt bemærket, at der bliver knoklet igennem fra de rød-hvide spillere.

Når AaB og resten af Superligaen bliver sparket i gang igen, så skal de hente syv point, som er op til nærmeste klub på den anden side af nedrykningsstregen. Cheftræner Erik Hamrén har dog stadig sit at tænke på, da testkampene har vist nogle områder, som han skal være opmærksom på. Læs mere om det her.